Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ 2-2

Ο σημερινός αγώνας με τον Κένταυρο στο γήπεδο της Χαραυγής, τα είχε όλα, εκτός από νικητή. Τέσσερα γκολ, πολλές φάσεις, δοκάρι, αποβολή αλλά και δραματικό φινάλε. Το τελικό 2-2 δεν άφησε ικανοποιημένη καμία από τις δύο ομάδες, που μάχονται για την παραμονή τους στη Β' Κατηγορία. Το παιχνίδι πήγε από την αρχή στη δύναμη, γεγονός λογικό, αφού αυτό είναι το κύριο χαρακτηριστικό και των δύο αντιπάλων. Οι Καμινιώτες μπήκαν καλύτερα στο γήπεδο, και προηγήθηκαν στο 21', όταν μετά από σέντρα του Δαρζέντα στο δεύτερο δοκάρι, ο επερχόμενος Ασλανίδης με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Ο "Προφήτης", αντέδρασε και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 35', όταν η υπέροχη κάθετη πάσα του Σιλιβίστρα, έβγαλε τον Λάππα τετ-α-τετ. Ο τελευταίος δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και με όμορφο πλασέ έφερε το ματς στα ίσα. Στην επανάληψη, οι παίκτες μας συνέχισαν να έχουν την εδαφική πρωτοβουλία, και γύρισαν το ματς στο 58', όταν ο Νικολάου εκτέλεσε φάουλ από 40 μέτρα, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και πέρασε από πολλά σώματα, για να καταλήξει στα δίχτυα του Βλάχου. Αυτό ήταν και το πρώτο γκολ του Νίκου Νικολάου με τα κυανέρυθρα, στην τρίτη του χρονιά στην ομάδα. Κάπου εκεί ήρθε η αδικαιολόγητη οπισθοχώρηση, και στο 74', η κεφαλιά του Παναγιώτου βρήκε στο δοκάρι, για να κάνει στην επαναφορά ο Καλλέργης το 2-2. Νωρίτερα (72'), σε φάση-καρμπόν, ο Παναγιώτου, είχε πάλι κεφαλιά στο δοκάρι. Στον χρόνο που απέμενε, και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες όμως το τελικό σκορ δεν άλλαξε. Προς το τέλος του αγώνα, στο 89', προκλήθηκε ένταση και αποβλήθηκε ο Ασλανίδης, που εξύβρισε τον Γκούρα. Πάντως επικράτησαν οι ψυχραιμότεροι και οι αψιμαχίες δεν πήραν ιδιαίτερη έκταση. Παρά τις απουσίες τριών βασικών ποδοσφαιριστών (Ζαφειρίου, Σελίμης, Σανδραβέλης), η ομάδα έδειξε γενικά καλή εικόνα, και θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει το τρίποντο. Με την λήξη του πρώτου γύρου, βρισκόμαστε σε αρκετά δύσκολη θέση, όμως η προσπάθεια θα συνεχιστεί, και αισιοδοξούμε πως στο τέλος θα χαμογελάσουμε...
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ 2-2
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δριτσάκης (Ζησιμόπουλος, Τσοκαρόπουλος)
ΣΚΟΡΕΡ: 35' Λάππας, 58' Νικολάου - 21' Ασλανίδης, 74' Καλλέργης
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Γ. Περπερίδης): Λαρεντζάκης, Γκούρας (61' Ζαχαριουδάκης), Μαγιάτης (46' Μητσάκος), Κίκης, Καλλινικίδης, Λάππας, Σπυρόπουλος, Λαζάκης, Μπόσμος, Σιλιβίστρας, Νικολάου.
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ (Η. Κάστανος): Βλάχος, Ασλανίδης, Χονδρογιάννης (70' Γκατζέλης), Βουδούρης, Ασπρούλης, Τσατσαρούνος (39' Κοντογιώργος Ι.), Δαρζέντας, Καλλέργης, Παναγιώτου, Κοντογιώργος Κ., Βότσκης.