ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ - 22 ΜΑΡΤΙΟΥ

1964: Ηρακλής Νικαίας-Προφήτης Ηλίας 1-0, για την Β’ Κατηγορία.
 
1981: Προφήτης Ηλίας-Ελευθερία Μοσχ. 1-1, για το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.

1987: Πρωταθλητής Ελλάδος στο απλό παίδων του πινγκ-πονγκ ο Γιώργος Χαντζής. Πρώτος και στο διπλό μεικτό, ζευγάρι με τη Δάνδουλα τoυ Φοίνικα.
 
1992: Προφήτης Ηλίας-Ολυμπιάδα 1-2, στη Β' Κατηγορία. Ο Μάκης Σκλαβάκης μας έδωσε το προβάδισμα στο 15', όμως η Ολυμπιάδα "γύρισε" το ματς, χάρη σε τέρματα των Μπερκέτη (21') και Γρηγοράκου (51'). Ενδεκάδα μας οι Αράπογλου, Ράμμος, Πιτσικάλης Σ., Χάλαρης (81' Βοστάνης), Αγγελάρας, Σκριμιζέας, Σκλαβάκης, Δημητρακόπουλος, Σταυριανός, Χειλαδάκης, Πιτσικάλης Μ..

1998: Εύκολο 4-1 κόντρα στον Ηρακλή Πειραιά, με σκόρερ τους Τασιούλα (2), Γ. Σκριμιζέα και Παυλή. Για τον Ηρακλη σκόραρε ο Κατσιώλης. Η σύνθεσή μας: Φωτόπουλος, Ράμμος, Καλαϊτζής, Χειλαδάκης, Πιτσικάλης, Σκριμιζέας Η., Σκριμιζέας Γ., Μηλόπουλος, Τασιούλας, Παυλής, Ζώρζος.
Στην Α’ Γυναικών και το τοπικό ντέρμπι, Κυρίαρχοι-Προφήτης Ηλίας 53-51. Λιοντή και Γαβαλά από 16 πόντους για τους Κυρίαρχους, ενώ για τον Προφήτη έπαιξαν Κίτσου 7(1), Κατσίρμα 9, Βροχίδου 2, Βλάμη 7, Τσοχαντζή, Παππά 13, Βασιλειάδη, Ζαβαντή 14, Λαγιάκου 1.
 
2008: Με νέο προπονητή τον Γιώργο Περπερίδη, ο Προφήτης αποσπά 0-0 στο Πέραμα από τον Αργοναύτη, σε αγώνα για την Α’ Κατηγορία.
 
2009: Προφήτης Ηλίας-Αετός Κορ. 0-3, σε αγώνα της Α’ Πειραιά. Τα γκολ οι Καπίνος (6’) και Κουνέλης (25’, 40’) και ενδεκάδα για τον Προφήτη οι Πετράκης, Γκούρας, Σαμούρα, Μπόσμος, Στολίγκας (40' Καλλινικίδης), Βέργος, Διαμαντόπουλος, Σπυρόπουλος (75' Ζαχαριουδάκης Δ.), Ντιρμίσι (70' Μικλοβάν), Σερμετζέλης, Νικολάου.
 
2012: Το Πέρα παίρνει νίκη ανόδου στα Καμίνια, 45-50 τον Προφήτη Ηλία, σε αγώνα για τη Β’ Κατηγορία. Κορυφαίοι του οι Λουκάκης 11 και Αλεξανδράκης 10(2) και σύνθεση του Προφήτη οι Κάτσικας 15(1), Φωστέρης 3(1), Ευσταθίου, Πιστιόλης 2, Κεραμειδάς 2, Καψοκόλης 6, Κουκουβάκης 13, Μιχαλακάκος 2, Κριτσιδήμας 2, Γεωργάκης, Ντάσκας, Μουστάκας.
 
2015: Προφήτης Ηλίας-Αιξωνή 52-28, στο πρωτάθλημα της Α’ Γυναικών. Για τον Προφήτη Βλάμη 7, Χατζηνικολάου 11, Βροχίδου Σ., Σπύρη, Ρουμπελάκη 12(2), Λαουλάκου 12(2), Καρανάσιου 2, Γουλουμή 2, Αμανατίδη 6, Παπαδοπούλου, Ανυφαντάκη Ε. και για την Αιξωνή Ψαθά 9(3).
Την ίδια μέρα η ποδοσφαιρική ομάδα ηττάται από την Αρμενική με 2-1. Και τα δύο γκολ των νικητών ο Μέρκο, ενώ για τον Προφήτη είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Άγγος. Ενδεκάδα μας οι Σπαχίου, Περπερίδης (80' Λίτσης), Αλλαϊμπέι, Τσάδαρης, Βισβίκης, Γεωργακάκος (36' Τρίχας), Άγγος, Εστυλιανίδης, Μασρί, Τσιριγώτης, Τσάκωνας (69' Ορφανός).