ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΕΦ

Στις εγκαταστάσεις του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας βρίσκεται το γήπεδο ποδοσφαίρου που στεγάζει την πλειονότητα των πειραϊκών σωματείων.
Το γήπεδο αποκτήθηκε για λογαριασμό του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου γύρω στα μέσα της δεκαετίας του '80, μετά από μεγάλους αγώνες που έδωσε η ΕΠΣΠ με προεξάρχοντα τον αείμνηστο Παναγιώτη Σαλπέα. Παλαιότερα ήταν "ξερό" και τα τέρματα είχαν αντίθετα από τη σημερινή τους κατεύθυνση (το ένα "εβλεπε" προς το γήπεδο Καραϊσκάκη. Το 2007 τοποθετήθηκε πλαστικός χλοοτάπητας, όμως με τον τρόπο που έγινε αποδειχθήκε εντελώς λανθασμένος. Επειδή δεν στρώθηκε πίσσα, το χαλί μπήκε ακριβώς πάνω από το τσιμέντο και το χαλίκι. Οι ομάδες ταλαιπωρήθηκαν για χρόνια από αυτήν την κατάσταση, μέχρι το 2019 που μπήκε νέος χλοοτάπητας, σαφώς ανώτερης ποιότητας. Τα γήπεδο βέβαια παραμένει δυσλειτουργικό: Το σημαντικότερο πρόβλημα είναι η έλλειψη κερκίδας (έχει ξεμείνει η παλιά που είναι σάπια και μισογκρεμισμένη), και έτσι οι φίλαθλοι αναγκάζονται να ακροβολίζονται γύρω από τα σύρματα, ώστε να δουν τον αγώνα.  Οι βοηθητικοί χώροι επίσης είναι ανύπαρκτοι, τα τέσσερα αποδυτήρια είναι μικρά και ανεπαρκή για τις ανάγκες των ομάδων και ο φωτισμός είναι ελλιπέστατος και δυσχεραίνει τις νυκτερινές προπονήσεις. Το γήπεδο έχει κριθεί ακατάλληλο για αγώνες Α' Κατηγορίας, γι' αυτό και η ομάδα μας όταν έπαιζε στην Α' Πειραιά χρησιμοποιούσε ως έδρα τη Χαραυγή. 
Το γήπεδο ΣΕΦ βρίσκεται επί της λεωφόρου Εθνάρχου Μακαρίου. Η πρόσβαση είναι εύκολη, είτε οδικώς μέσω της παραλιακής, είτε με τον ηλεκτρικό ή το τραμ, που έχουν στάση ακριβώς δίπλα.