Σάββατο 1 Αυγούστου 2009

ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΛΟΦΟΥ ΟΙ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ-ΛΑΖΑΚΗΣ!

Ήταν εξ' αρχής δεδηλωμένη η πρόθεση των διοικούντων να φέρουν στην ομάδα δύο ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας, οι οποίοι θα είχαν ηγετικό ρόλο στον ανανεωμένο φετινό Προφήτη Ηλία.
Οι δύο αυτοί ποδοσφαιριστές βρέθηκαν: Πρόκειται για τους Γιώργο Ζαφειρίου και Σταύρο Λαζάκη, αθλητές με αδιαμφισβήτητες ικανότητες, αλλα και πολλές παραστάσεις από τα γήπεδα της Δ' Εθνικής.
Ο Γιώργος Ζαφειρίου είναι 29 ετών, αγωνίζεται ως "δεκάρι"και προέρχεται από τον Περαμαϊκό. Ξεκίνησε την καριέρα του στη Θύελλα Κορυδαλλού, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Κουβαρά, Σαρωνικό και ΑΕ Περάματος.
Ο Σταύρος Λαζάκης είναι 23 ετών και παίζει με την ίδια ευχέρεια τόσο ως στόπερ, όσο και ως αμυντικός χαφ. Τελευταία αγωνιζόταν στον Ερμή Κορυδαλλού.
Οι δύο νεαποκτηθέντες υπέγραψαν σήμερα τα δελτία τους, με τον Ζαφειρίου στις πρώτες του δηλώσεις ως "κυανέρυθρος" να τονίζει: "Οι άνθρωποι του Προφήτη Ηλία πραγματικά με κέρδισαν με τη συμπεριφορά τους, αφού από την πρώτη στιγμή έδειξαν πόσο πολύ με ήθελαν στην ομάδα. Δε σας κρύβω πως αισθάνομαι κάπως περίεργα που θα συμμετάσχω σε μια κατηγορία όπως η Β' Πειραιά, από την άλλη όμως ο σημαντικός ρόλος που θα έχω στην ομάδα αποτελεί πρόκληση για μένα. Ως ποδοσφαιριστής δεν έχω μάθει να χάνω, και γι' αυτό πιστεύω πως στόχος της ομάδας πρέπει να είναι η άνοδος, την οποία θεωρώ πως έχουμε όλα τα φόντα να διεκδικήσουμε." Τους ποδοσφαιριστές καλοσώρισε στα γραφεία του Ομίλου ο Πρόεδρος Αλέξης Παπαχρήστου, που δήλωσε στο blog: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι που κάναμε μέλη της ομάδας δύο πολύ καλούς παίκτες αλλά και εξαιρετικούς χαρακτήρες. Πιστευώ πως με την εμπειρία και το ταλέντο τους θα μας ανέβασουν επίπεδο, αφού θα τραβήξουν και τους συμπαίκτες τους. Οι μεταγραφές αυτές ουσιαστικά πιστώνονται στον Γραμματέα μας, Αντώνη Ανούστη, που τις χειρίστηκε προσωπικά και τις έφερε σε πέρας."
Βέβαια, η μεταγραφική ενίσχυση δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί, αφού θα γίνουν ακόμη κάποιες κινήσεις προκείμενου το ρόστερ να ισχυροποιηθεί όσο το δυνατόν περισσότερο.