Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΕΡΜΗΣ ΑΡΓ. 64-44

Θαυμάσιος ο Προφήτης, κέρδισε άνετα τον Ερμή στα Καμίνια, σε μια νίκη-τονωτική ένεση για τη συνέχεια. Η ομάδα μας, με το σημερινό αποτέλεσμα, για πρώτη φορά από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος ανέβηκε πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού, ενώ η όλη εικόνα της (συνέχεια του προηγούμενου αγώνα) αφήνει ελπίδες για ακόμα καλύτερη πορεία.
Ο Προφήτης σήμερα εδραίωσε την κυριαρχία του από το πρώτο ημίχρονο, όταν και έχτισε τη διαφορά που αποδείχτηκε αρκετή για να του δώσει τη νίκη. Οι "κυανέρυθροι" ήταν αποτελεσματικοί τόσο από το τρίποντο όσο και από το ζωγραφιστό, τη στιγμή που η άμυνα λειτουργούσε υποδειγματικά, με τον Φ. Ντάσκα να μην αφήνει ζωτικό χώρο στο βαρύ πυροβολικό του Ερμή, Μανωλιάδη. Το 40-23 του ημιχρόνου ήταν ασφαλές μαξιλάρι, η κοιλιά του τρίτου δεκαλέπτου πέρασε αναίμακτα (η διαφορά δεν έπεσε ποτέ κάτω από τους δέκα) και ο Προφήτης απλώς συντηρούσε τα επίπεδα του σκορ όσο πλησιάζαμε προς το τέλος. Από την ομάδα μας ξεχώρισαν επιθετικά οι Ξετρίχης και Μπαμπάκος, χωρίς πάντως να υστερήσει κανείς, ενώ στην άμυνα η συνολική εικόνα μας ήταν όπως έπρεπε. Από τον Ερμή αυτός που πάλεψε περισσότερο ήταν ο Παππάς. Σωστή η διαιτησία των Παυλόπουλου και Ντίντα.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΕΡΜΗΣ ΑΡΓ. 64-44 (21-11, 40-23, 50-36, 64-44)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παυλόπουλος, Ντίντας
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Μ. Κεραμειδάς): Μουστάκας 3(1), Μαρής, Λεοντιάδης 5(1), Τριανταφύλλου 9(2), Ξετρίχης 17(4), Βουρνάς 5, Μαυράκης 8(1), Μπαμπάκος 13, Μυσιρλής 2, Ντάσκας Τ., Ντάσκας Φ. 2, Μπούζας.
ΕΡΜΗΣ ΑΡΓ. (Σ. Γιαννακόπουλος): Πελιβανίδης 5, Φύτρος 7(1), Μανωλιάδης, Βλάχος 1, Παππάς 13(1), Λιάκος 3, Φραγκιουδάκης 7(1), Σιούτης 3(1), Βλάχος 2, Μακρυωνίτης 3.