Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ 53-31

Για αρκετή ώρα ο μαχητικός Πανελευσινιακός προβλημάτισε τον Προφήτη, που όμως από τα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου και μετά πάτησε το γκάζι και έφτασε σε μια ακόμη ευρεία νίκη, στην πρόβα τζενεράλε για το σπουδαίο ντέρμπι με τον Φοίνικα την ερχόμενη Κυριακή.
Ο Προφήτης έδειξε για μια ακόμη φορά προσήλωση στην άμυνα του, που λειτούργησε εξαιρετικά, πρέπει όμως να βρει απαντήσεις στο θέμα των περιφερειακών σουτ, που αρχίζουν να γίνονται κακός μπελάς καθώς ήμασταν και πάλι πολύ άστοχοι. Η Ελευσίνα ήταν κοντά στο σκορ την περισσότερη ώρα, όμως από το τέλος του τρίτου και μετά ο Προφήτης έτρεξε, μετέφερε τη μπάλα κοντά στο καλάθι και σε συνδυασμό με την πάντα δυνατή του άμυνα κατάφερε να ανοίξει τη διαφορά στο τέταρτο και να τελειώσει χωρίς ανησυχίες ένα ματς που είχε αρχίσει να γίνεται "πονηρό". Ο Προφήτης είχε πρώτη σκόρερ τη Ρουμπελάκη και θετικές στο δεύτερο (τότε σημείωσαν όλους τους πόντους τους) τις Βροχίδου και Ευμορφοπούλου, ενώ πήρε και πολλή ενέργεια από το καλό παιχνίδι της Αμανατίδη. Από τον Πανελευσινιακό, όλη η ομάδα ήταν το δίδυμο Πλαβούκου-Σαβουλίδου. Κακή η διαιτησία του Καφαντάρη, εξισσορόπησε την κατάσταση ο σωστός στα περισσότερα σφυρίγματά του Μητρόπουλος.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ 53-31 (8-8, 19-18, 30-25, 53-31)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μητρόπουλος, Καφαντάρης
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Γ. Ρουμπελάκης): Βλάμη 4, Δροσωτάκη 4, Βροχίδου Σ. 10(2), Ευμορφοπούλου 12, Σπύρη, Ρουμπελάκη 13, Λαουλάκου 2, Χατζηνικολάου, Ιωαννίδου, Αμανατίδη 6, Παπαδοπούλου 2, Ανυφαντάκη Ε..
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Μ. Καραχάλιος): Τακίδη, Ξανθοπούλου, Κοκκίνη 1, Πλαβούκου 15(1), Ραμαντάνη, Σαβουλίδου 13, Γρίβα, Αλεξανδρίδου 2, Οικονομοπούλου.