Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 4-2

Κι όμως, όλα ξεκίνησαν ιδανικά... Στο εικοσάλεπτο ο Προφήτης κέρδιζε 0-2 και έδειχνε ικανός να πάρει επιτέλους το πρώτο τρίποντο. Η συνέχεια όμως ήταν καταστροφική, η πολύ καλή ομάδα του Μιθριδάτη επέβαλλε το νόμο της και μας άφησε για άλλη μια Κυριακή με το "κρίμα".
Ο Προφήτης μπήκε στο ματς με γκολ από τα αποδυτήρια, με τον Μασρί να τελειώνει από πλάγια θέση την εξαιρετική διαγώνια πάσα του Αλλαϊμπέι στο δεύτερο λεπτό. Ο Έλτον έφταιξε το πρώτο και έβαλε το δεύτερο, ένα υπέροχο πλασέ στην αντεπίθεση, στο 21', και ο Προφήτης έμοιαζε να είχε βάλει τις βάσεις. Η χαρά όμως δεν κράτησε πολύ, καθώς οι Πόντιοι ανέβασαν τις στροφές τους και εκμεταλλεύτηκαν τα πολλά κενά της άμυνας μας, που μετά από δύο αγώνες που πήρε άριστα, εμφανίστηκε και πάλι ασταθής. Μέσα σε ένα τρίλεπτο ο Μιθριδάτης έφερε το ματς στα ίσα, πρώτα με πέναλτι του Κουιμτσίδη (ο Ανδρεάδης έφυγε στην πλάτη μας και ανατράπηκε από τον Σπαχίου) και μετά με πλασέ του Σιδηρόπουλου μέσα από την καρδιά της άμυνάς μας. Όσο περνούσε η ώρα το κέντρο μας έμενε από τρεξίματα και η δουλειά γινόταν ακόμα πιο δύσκολη. Η ορμή των γηπεδούχων δεν ανασχέθηκε ούτε από το προσωρινό αριθμητικό τους μειονέκτημα (δεύτερη κίτρινη στον Σαμλίδη στο 66'), και μάλιστα ακριβώς μετά από την αποβολή ήρθε και το άλλο ζευγάρι τερμάτων, με σκόρερ τους Ανδρεάδη (69') και Αξιονίδη (73'). Έτσι ουσιαστικά τέλειωσε η αναμέτρηση, και τα μόνα αξιοσημείωτα από κει και πέρα, είναι η (σωστή) απ' ευθείας αποβολή του Χ. Τσάδαρη στο 81', για βίαιο μαρκάρισμα, και τα πάρα πολλά νεύρα στον αγωνιστικό χώρο, με ένθεν και ένθεν προκλήσεις.
Ο Προφήτης παραμένει καθηλωμένος στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και βρίσκεται σε άμεση ανάγκη βαθμών. Η ομάδα οπωσδήποτε δεν είναι τόσο κακή όσο δείχνει η μέχρι τώρα συγκομιδή της, πρέπει όμως να αρχίζει να μαζεύει πόντους πριν τα περιθώρια στενέψουν. Ο αγώνας που ακολουθεί, με την Αρμενική, που επίσης είναι ομάδα που θα παλέψει για την παραμονή της, έχει εκ των πραγμάτων αποκτήσει πολύ μεγάλη κρισιμότητα.
ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 4-2
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ντουμιτρέσκου (Κουρή, Σταματάτος)
ΣΚΟΡΕΡ: 24' Κουιμτσίδης (πεν.), 27' Σιδηρόπουλος, 69' Ανδρεάδης, 73' Αξιονίδης - 2' Μασρί, 21' Αλλαϊμπέι
ΑΠΟΒΟΛΕΣ: 66' Σαμλίδης - 81' Χ. Τσάδαρης
ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ (Γ. Κυπριτίδης): Μανουλίδης, Παρασκευόπουλος, Κρανίδης, Κουιμτσίδης, Κουζμίδης, Σαμλίδης, Μεταξάς (77' Κούσης), Λαμπριανίδης, Σιδηρόπουλος, Ανδρεάδης, Ντελής (46' Αξιονίδης).
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Χ. Ασημομύτης): Σπαχίου, Περπερίδης (65' Τσάδαρης Α.), Τσάδαρης Χ., Μανσούρ, Βισβίκης, Θωμάκος (77' Ορφανός), Άγγος, Αλλαϊμπέι, Μασρί, Τσιριγώτης, Κίσσας (46' Τσάκωνας).