Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΠΑΝΦΑΛΗΡΙΚΟΣ 0-0

Δεύτερη συνεχόμενη "λευκή" ισοπαλία για τον Προφήτη, σε ένα ματς που θα μπορούσε το ίδιο εύκολα να το είχε κερδίσει, αλλά και να το είχε χάσει.
Η ομάδα μας παρουσιάστηκε με νέο προπονητή τον Χρήστο Ασημομύτη, που μεσοβδόμαδα αντικατέστησε τον Μάκη Τασιούλα. Στο ξεκίνημα είχαμε από δύο καλές στιγμές -μία για κάθε ομάδα- με τους Κίσσα για τον Προφήτη και Τσαλατσάνη για τον Πανφαληρικό. Και τα δύο αυτά σουτ πέρασαν άουτ, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, όμως στην εκπνοή του ημιχρόνου έγινε η φάση που σημάδεψε το ματς: Ο διαιτητής Τσονάκας ξεγελάστηκε από ενα πέσιμο μέσα στην περιοχή και καταλόγισε πέναλτι, αλλά στην εκτέλεση του από τον Χατζηβασιλείου, ο Σπαχίου έπεσε σωστά και κράτησε το "μηδέν". Στην επανάληψη οι δύο ομάδες πρόσεξαν περισσότερο τα νώτα τους, οι όποιες λίγες μικροευκαιρίες έγιναν από την πλευρά του Πανφαληρικού, όμως ο Προφήτης έχει κάθε λόγο να φωνάζει για τη φάση του 91', όταν ο Τσονάκας έκλεισε τα μάτια σε χέρι μέσα στην περιοχή του Πανφαληρικού. Αυτό βέβαια σε αντιδιαστολή με το πόσο "εύκολα" έδωσε το σε βάρος μας πέναλτι, αλλά σε πλήρη συμφωνία με τη γενικότερη στάση του μέσα στο παιχνίδι, και ειδικά τα δύο μέτρα και δύο σταθμά στον πειθαρχικό έλεγχο. Eλπίζουμε όλα αυτά να ήταν απλώς μια κακή μέρα του ρέφερι, έστω κι αν έτυχε όλα τα λάθη να γίνουν σε βάρος μας, και να μην σημαίνει κάτι περισσότερο.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΠΑΝΦΑΛΗΡΙΚΟΣ 0-0
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τσόνακας (Φυλακούρης, Μουμπογιατζόγλου)
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Χ. Ασημομύτης): Σπαχίου, Περπερίδης, Τσάδαρης Α. (46' Μανσούρ), Τσάδαρης Χ., Βισβίκης, Θωμάκος, Μασρί (76' Τσάκωνας), Αγγος, Τσιριγώτης, Γκούρι, Κίσσας.
ΠΑΝΦΑΛΗΡΙΚΟΣ (Μ. Σκλάβος): Χατζησταύρου, Χατζηβασιλείου, Μαυρέλης Ν., Κοντραφούρης Η., Γουνελάς (46' Μαυρίκος), Παπαϊωάννου (61' Μαυρέλης Α.), Δαγκλής, Κοντραφούρης Α., Τσαλατσάνης, Δαμίγος (79' Χουλιαράς), Ξύγκος.