Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΣΠΙΘΑ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 0-0

Συνεχίζει να βελτιώνεται η ποδοσφαιρική μας ομάδα, που ξεκάθαρα πια αφήνει πίσω της το πολύ κακό ξεκίνημα και σήμερα στο γήπεδο της Νίκαιας πήρε τον πρώτο της βαθμό, αλλά και ψυχολογία για τη συνέχεια.
Ο Προφήτης παρατάχθηκε σήμερα με μια πιο "ορθολογική" ενδεκάδα, με τον Α. Τσάδαρη στα στόπερ δίπλα στον Βισβίκη και τον Θωμάκο να μετατίθεται στη φυσική του θέση στα χαφ. Αποτέλεσμα ήταν η ομάδα να είναι πιο "σφιχτή", και έχοντας τις γραμμές της κοντά να μην αφήνει πολλούς χώρους στον αντίπαλο. Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές συγκινήσεις (πέρα από ένα πέναλτι πάνω στον Άγγο που όμως "κατάπιε" ο ρέφερι Θεολογίτης), στο δεύτερο όμως ο ρυθμός άνοιξε και είδαμε αρκετές φάσεις. Ο Προφήτης ανέβασε την απόδοσή του στο επιθετικό κομμάτι, βελτίωσε την κυκλοφορία του και έψαξε το γκολ, που όμως δεν ήρθε. Η πολύ μεγάλη φάση για εμάς ήταν στο 58', όταν ο Άγγος βγήκε φάτσα με τον Κούμτσιο έχοντας δικό του όλο το χώρο και το χρόνο, αλλά δεν έκανε καλό τελείωμα, ενώ αργότερα καταγράψαμε και μια κεφαλιά του ίδιου παίκτη, όπως και ένα σουτ του Μασρί με καλές προϋποθέσεις. Την ευκαιρία του αγώνα πάντως την έχασε η Σπίθα, όταν στο 82' ο Σέκα έφυγε τελείως μόνος του αλλά ο Σπαχίου έδιωξε, ενώ στο τελευταίο πεντάλεπτο τα χρειαστήκαμε, όταν σε δυο-τρεις περιπτώσεις η μπάλα βρέθηκε να κόβει βόλτες μέσα στη μικρή περιοχή μας. Μ' αυτά και μ' αυτά η ισοπαλία μάλλον ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα και εκείνο που περιμένουμε εμείς την άλλη βδομάδα είναι η πρώτη νίκη. Προς τα εκεί εξάλλου μας πηγαίνει και η αριθμητική πρόοδος των αποτελεσμάτων μας: Ξεκινήσαμε με ήττα με πέντε γκολ, μετά με τρία, με δύο, με ένα, σήμερα ισοπαλία, οπότε έχουμε κάθε λόγο να είμαστε αισιόδοξοι.
ΣΠΙΘΑ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 0-0
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Θεολογίτης (Κορωνάς, Βογιατζιδάκη)
ΣΚΟΡΕΡ: -
ΣΠΙΘΑ (Π. Παπαϊωάννου): Κούμτσιος, Τσαπακίδης, Παναγιωτάκης, Μόλακας (25' Κάιας), Αράπογλου (46' Τσιπλάκης), Θεοχαρίδης, Κοντός (58' Νόκες), Θεοδώρου, Καφαταρίδης, Τσουμένης, Σέκα.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Μ. Τασιούλας): Σπαχίου, Περπερίδης, Αλλαϊμπέι, Τσάδαρης Α., Βισβίκης, Θωμάκος, Άγγος, Μανσούρ, Μασρί, Τσιριγώτης (90' Ορφανός), Κίσσας (89' Στεφανίδης).