Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

ΔΙΠΛΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΤΟΥΣ "ΜΙΚΡΟΥΣ"

Ο Μάριος Σκιαθίτης σε στιγμιότυπο από το
περσινό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Ερμή.
Η αναγκαστική παρουσία τεσσάρων "μικρών" στη δωδεκάδα και η αποχώρηση από το σωματείο του Κίμωνα Γεωργάκη, που πήρε την ελευθέρας του, έκαναν επιτακτική την ενίσχυση στο συγκεκριμένο κομμάτι.
Στην ομάδα ήρθαν δύο νέα παιδιά, με όρεξη για δουλειά και φιλοδοξίες, που δείχνουν να ταιριάζουν αγωνιστικά αλλά και σαν χαρακτήρες με την υπόλοιπη ομάδα. Πρόκειται για τον Αλέξη Μπερδεμπέ (20 ετών - φόργουορντ) που πέρσι αγωνίστηκε σαν αντίπαλός μας στη Β' Κατηγορία με τη φανέλα της Προοδευτικής και τον Μάριο Σκιαθίτη (19 ετών - γκαρντ), που ήταν στον Ερμή Πειραιά με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα της Γ' ΕΣΚΑΝΑ. Ο Όμιλος καλωσορίζει στους κόλπους του τους δύο νέους αθλητές και τους εύχεται υγεία και καλή σταδιοδρομία.
Πλην κάποιας εξαιρετικής περίπτωσης, η ομάδα ολοκήρωσε τις μεταγραφές της. Θυμίζουμε ακόμη πως αποκτήθηκε ο Μόμτσος, ενώ από την περσινή ομάδα έχει παραμείνει όλος σχεδόν ο κορμός, δηλαδή οι Κουκουβάκης, Κεραμειδάς, Φωστέρης, Κάτσικας, Ευσταθίου, Πιστιόλης, Ντάσκας, Βουρνάς, Καψοκόλης, Μουστάκας. Σήμερα το απόγευμα (19:30) είναι προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι στο "Σαλπέας" με αντίπαλο τον Φοίνικα Πειραιά.