Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

ΠΡΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ

Το τουρνουά μίνι κοριτσιών της Ελευσίνας τέλειωσε με τον καλύτερο τρόπο για τον Προφήτη Ηλία, που μετά από συγκλονιστικό αγώνα νίκησε 31-27 τον Διογένη στον τελικό και κατέκτησε το τρόπαιο. Ήταν μια πολύ όμορφη μάχη, με ωραίο μπάσκετ και συνεχείς εναλλαγές στο σκορ, αλλά τα κορίτσια του Προφήτη να είναι πιο ψύχραιμα και να φτάνουν στη νίκη. Έπαιξαν οι Διονυσίου 8, Σαμιώτη 4, Τζωρτζάκη 2, Μυσιρλή, Χαϊδάκη, Παπαδοπούλου 17, Σίσκου.
Η πρώτη θέση έδωσε μεγάλη χαρά στους γονείς των κοριτσιών, αλλά και στην προπονήτριά τους Μένια Δροσωτάκη, που ο υψηλός πυρετός που είχε δεν στάθηκε εμπόδιο στην επιθυμία της να είναι δίπλα στις παίκτριές της. Στο τέλος οι πιτσιρίκες απαίτησαν μετ' επιτάσσεως και πριμ από τον πρόεδρο, ο οποίος όμως... σφύριζε αδιάφορα!
Μπράβο κορίτσια και μακάρι να έρθουν και άλλες τέτοιες στιγμές!

Η στιγμή της απονομής, με την αρχηγό της ομάδας Μαρία Παπαδοπούλου να υψώνει το τρόπαιο.
Oι τέσσερις συμμετέχουσες ομάδες: Κυρίαρχοι, Διογένης, Πανελευσινιακός και Προφήτης.
Οπωσδήποτε αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Πανελευσινιακό για την άψογη διοργάνωση του τουρνουά. Στον Πρόεδρο κ. Φιλίππου και τους συνεργάτες του, που τα έκαναν όλα στην εντέλλεια. Ήταν μια πραγματική γιορτή του μπάσκετ. Περάσαμε πολύ όμορφα, κάναμε νέους φίλους και από τώρα κλείσαμε ραντεβού για του χρόνου!