Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

ΕΦΗΒΙΚΟ: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 2-2 (4-5 πεν.)

Παλικαρίσια πρόκριση για τους εφήβους στον τελικό του τουρνουά "Γ.Μοσχόβης". Μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα που κρίθηκε στα πέναλτι απέκλεισαν τον Ατρόμητο και πέρασαν στον τελικό της Τετάρτης, όπου θα αντιμετωπίσουν τον διοργανωτή ΑΟ Πειραιά.
Παρά το μεγάλο άγχος που είχαν οι μικροί ποδοσφαιριστές ο αγώνας ήταν εξαιρετικός, καθώς βρέθηκαν αντίπαλες δύο πολύ καλές εφηβικές ομάδες. Το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς γκολ, όμως στην επανάληψη ο ρυθμός ανέβηκε και οι νεαροί προσέφεραν ωραίο θέαμα, αλλά και αγωνιώδη εξέλιξη. Ο Προφήτης άνοιξε το σκορ με τον Γκούρι, όμως ο Ατρόμητος γύρισε το ματς, προηγούμενος με 2-1. Τελικά τη λύση έδωσε ο Ηλίας Μανωλάκος, που με ψύχραιμο πλασέ τρία λεπτά πριν το τέλος ισοφάρισε και έστειλε το ματς στα πέναλτι (δεν προβλεπόταν παράταση).
Εκεί ο Σπαχίου απέκρουσε δύο εκτελέσεις, και ο Μανωλάκος (ήταν φαίνεται η μέρα του)  έβαλε το τελευταίο πέναλτι δίνοντας το έναυσμα για τους πανηγυρισμούς. Νωρίτερα είχαν ευστοχήσει οι Γιδόπουλος, Κλάδης, Τσάκωνας, Σπαχίου, ενώ ο Κλάπης "σημάδεψε" το δοκάρι. Η σύνθεσή μας ήταν: Σπαχίου, Αναστασόπουλος, Τάγια, Γιδόπουλος, Κλάδης, Κορογόνας, Αλλαϊμπέι (Πάσα), Γκούρι, Κλάπης, Μασρή (Μανωλάκος), Τσάκωνας.