Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

ΜΕ ΙΩΑΝΝΙΔΗ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

Ο Βασίλης Ιωαννίδης είναι τελικά ο άνθρωπος που θα καθοδηγήσει την ποδοσφαιρική ομάδα στο επόμενο πρωτάθλημα. Ο έμπειρος προπονητής ήρθε σε πλήρη συμφωνία με τους ανθρώπους του τμήματος και αναλαμβάνει έτσι τα ηνία του Προφήτη, που και τη νέα περίοδο θα αγωνίζεται στη Β' Κατηγορία.
Ο 62χρονος κόουτς είναι αρκετά γνωστός στο χώρο και έχει να επιδείξει πάρα πολλές επιτυχίες με πειραϊκά και όχι μόνο, σωματεία. Είναι Καμινιώτης και έχει παίξει μπάλα στον Ατρόμητο, τον Κένταυρο, τα Πράσινα Πουλιά και την ΑΕ Καμίνια. Ως προπονητής εχει εργαστεί σε πάρα πολλές ομάδες του Πειραιά. Μερικές από αυτές είναι ο Κένταυρος, η Ελευθερία, η Δύναμη, ο Μαύρος Αετός, το Χατζηκυριάκειο, το Φάληρο, το Κερατσίνι, ο Ατρόμητος, ο Παννεαπολικός, η Σπίθα, ο ΑΟ Πειραιά. Με τις περισσότερες από αυτές έχει καταγράψει ανόδους, ενώ έχει προπονήσει και πολλές επαρχιακές ομάδες, όπως το Λεωνίδιο, με το οποίο πριν λίγα χρόνια ανήλθε στην Δ' Εθνική.
Την Κυριακή ήταν στο γήπεδο της Χαραυγής και παρακολούθησε τον αγώνα μας με την Πειραϊκη, ενώ χθες έκανε και την παρθενική του προπόνηση στο ΣΕΦ.
Του ευχόμαστε το καλώς όρισες και πολλές επιτυχίες με τον Προφήτη.