Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

ΜΕ ΝΙΚΟΛΤΣΟ ΚΑΙ ΚΟΥΛΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΖΛ

Με δύο ακόμη καλές προσθήκες έκλεισε το ρόστερ της ομάδας μας για την ερχόμενη περίοδο.
Ένας παλιός γνώριμος επέστρεψε στον Προφήτη: Ο Παντελής Νικόλτσος, που είχε αγωνιστεί στους "κυανέρυθρους" πρόπερσι, στην Β' Κατηγορία, γύρισε μετά τη περσινή του παρένθεση στον ΓΑΣΕ. Ο Νικόλτσος είναι 27 ετών, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σαν άσος, όσο και σαν δυάρι.
Νέο μέλος της ομάδας μας είναι και ο Σωτήρης Κούλος. Προέρχεται από τον Θεμιστοκλή Αιγάλεω, είναι 20 ετών, και μπορεί να παίξει στις θέσεις "3" και "4". Σημαντικό το γεγονός ότι λογίζεται ως μικρός. Καλοσωρίζουμε τα δύο νέα παιδιά, αλλά και ευχόμαστε υγεία σε όλους τους αθλητές του τμήματος παλιούς και νέους.
Λίγο μετά την ολοκλήρωση των μεταγραφών, ο προπονητής της ομάδας, Παύλος Κάσσης, δήλωσε στο blog: "Αν υπολογίσουμε το γεγονός πως και φέτος κινηθήκαμε χωρίς μπάτζετ, νομίζω πως οι προσθήκες που έγιναν είναι οι καλύτερες δυνατές. Υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις, τρεις παίκτες σε κάθε θέση, και μέσα στη χρονιά θα φανεί πόσο σημαντικό είναι αυτό. Παρότι κάναμε πολλές μεταγραφές δε νομίζω ότι θα υπάρξει πρόβλημα ομοιογένειας, αφού τα περισσότερα παιδιά, και όσοι έμειναν από πέρσι, αλλά και οι καινούργιοι, γνωρίζονται καλά, όποτε δε θα χρειαστεί διάστημα προσαρμογής. Τώρα μένει να δουλέψουμε σκληρά και τα υπόλοιπα θα φανούν στο γήπεδο."
Στη δεξιά στήλη μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά το ολοκληρωμένο ρόστερ της ομάδας.