Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Τέσσερις ακόμα μεταγραφές πραγματοποίησε η ομάδα μπάσκετ, γεμίζοντας το ρόστερ εν' όψει της νέας περιόδου.
Αίσιο τέλος είχε το σίριαλ της μεταγραφής του Κώστα Κουκουβάκη στον Προφήτη Ηλία. Ο 28χρονος φόργουρντ είπε το "ναι" στην ομάδα μας, και αποτελεί πλέον μια πολύ σημαντική προσθήκη στο οπλοστάσιο του Παύλου Κάσση. Ο Κουκουβάκης, αν και είχε στα χέρια του προτάσεις με οικονομικά ανταλλάγματα, προτίμησε τον "Προφήτη" κυρίως λόγω του κόουτς Κάσση, με τον οποίον έχει συνεργαστεί στο παρελθόν σε τρεις ομάδες: Κυρίαρχους, Ρέντη και Θεμιστοκλή. Πέρσι έπαιξε για λογαριασμό των Τραχώνων. Αγωνίζεται στη θέση "3", και αναμένεται να δώσει λύσεις στην επίθεση, αλλά και επιπλέον ενέργεια στην άμυνα. 
Τον δρόμο της επιστροφής στο λόφο πήρε ο Κώστας Καραλουκάς. Ο έμπειρος πλέι-μέικερ, μετά από μία σεζόν στη ΜΕΝ Ιλίου, προβάρει ξανά τα κυανέρυθρα, και θα αποτελέσει δίδυμο στον "άσο" μαζί με τον Αλέξη Μιχαλακάκο. Ο Καραλουκάς διακρίνεται για τις οργανωτικές και αμυντικές του ικανότητες, και αποτελεί και αυτός προσωπική επιλογή του Παύλου Κάσση.
Μέλος του Προφήτη Ηλία είναι και ο Αλέξης Πιστιόλης. Ο 22χρονος φόργουορντ άλλαξε ομάδα, αλλά όχι και γειτονιά, αφού πέρσι αγωνιζόταν στην Καστέλλα. Ένας ιδιαίτερα μαχητικός αθλητής, με πολύ καλά στοιχεία, που ταιριάζει απόλυτα στην αγωνιστική φιλοσοφία που θα έχει η ομάδα.
Ενίσχυση και στις νευραλγικές θέσεις των "μικρών", με την απόκτηση του Γιώργου Παναγιωτόπουλου. Ο Παναγιωτόπουλος είναι 20 ετών, περιφερειακός, και αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή από το Πέραμα, ενώ πέρυσι αγωνιζόταν με υποσχετική στους Απρόβλεπτους.
Καλοσωρίζουμε τα τέσσερα παιδιά στην ομάδα μας, και τους ευχόμαστε σιδεροκέφαλοι και με πολλά καλάθια!