Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2009

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: ΣΕΦΤΕ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Τις πρώτες μεταγραφές του ποδοσφαιρικού τμήματος ανακοίνωσε σήμερα το Δ.Σ του Ομίλου.
Πρώτη -χρονικά- μεταγραφή είναι ο Νίκος Παπαφίλης. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής προέρχεται από το Γαλατάκι Κορίνθου και αγωνίζεται κυρίως ως δεξί χαφ. Αποτελεί δε προσωπική επιλογή του προπονητή Στ. Σπύρου.
Στον Προφήτη Ηλία επέστρεψε επίσης και ο Νίκος Τσακαράκης. Ο Τσακαράκης είναι 18 ετών, αμυντικός χαφ, και προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της ομάδας μας. Πέρσι αγωνίστηκε στον ΑΟ Χατζηκυριακείου και φέτος πήρε το δρόμο της επιστροφής προς το λόφο, όπως άλλωστε επιθυμούσε και ο ίδιος.
Οι μεταγραφές βέβαια έχουν δρόμο ακόμα, αφού το ρόστερ πρέπει να "γεμίσει", αρκετές περιπτώσεις όμως βρισκονται κοντά σε συμφωνία και θα υπάρξουν και άλλες ανακοινώσεις μέσα στις επόμενες ημέρες.
Στα υπόλοιπα νέα του τμήματος, την Δευτέρα το βράδυ, αντιπροσωπεία του Ομίλου συναντήθηκε με το προεδρείου του ΑΟ Καστέλλας στα γραφεία του τελευταίου. Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα και επικεντρώθηκε σε ένα ευρύτερο πλαίσιο φιλίας και συνεργασίας που δύναται να αναπτυχθεί μεταξύ των δύο όμορων σωματείων, μακριά απο τις κόντρες του παρελθοντός. Και οι δύο πλευρές έδειξαν πολύ θετικές, και θα λέγαμε πως η συγκεκριμένη συνάντηση εγκαινιάζει μια νέα εποχή στις σχέσεις των δύο συλλόγων, που για χρόνια ήταν "ψυχροπολεμικές"...